Το καταφύγιο

The Hostel

To Summit Zero από το 2006 αποτελεί κέντρο φιλοξενίας για ταξιδιώτες και επισκέπτες, ορειβάτες και μη. Λειτουργεί υπο την μορφή καταφυγίου ή hostel δηλαδή διαθέτει κλίνες σε κουκέτες των 4 και 6 ατόμων. Η χωρητικότητα του είναι 20 άτομα, που μοιράζονται είτε ανα παρέες είτε αν φύλλο. Το Summit Zero έχει χαρακτηριστεί ως το παραθαλάσσιο σημείο αναφοράς των backpackers της περιοχής του Όλυμπου φροντίζοντας όχι μόνο για την ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών αλλά και για κάθε είδους ταξιδιωτική βοήθεια και πληροφορία που προκύπτει.

Το καταφύγιο λειτουργεί όλο τον χρόνο και εκτός από μεμονωμένους επισκέπτες, φιλοξενεί επίσης αθλητικούς ή πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία ακόμα και ομάδες retreat ή yoga. Ο χώρος διαθέτει πλήρη κουζίνα και κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας ετοιμάσουμε σπιτικά φαγητά και μεζέδες. Επίσης υπάρχει café/bar που καλύπτει τις ανάγκες αυτών που είτε θέλουν να χαλαρώσουν στον καταπράσινο κήπο μας το καλοκαίρι είτε στην σάλα μπροστά στο τζάκι τον χειμώνα.

Η αναγνώριση των επισκεπτών μας φαίνεται σε ιστοσελίδες και οδηγούς όπως το Trip Advisor, Hostelworld, Booking.com, airbnb και Rough Guide. Επίσης είμαστε περήφανα μέλη της Balkans Best Hostels και Greek NatureFriends Houses. Το πάθος μας για τα ταξίδια την περιπέτεια και την αγάπη για το βουνό και την φύση ήταν το κίνητρο για την υλοποίηση και την αναβίωση αυτού του χώρου στο παλιό Καταφύγιο του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης.

Accommodation

Διαμονή

Τα κρεβάτια είναι κουκέτες και τα δωμάτια χωρίζονται σε δύο 4κλινα και δύο 6κλινα. Τα μπάνια/ντούζ είναι κοινόχρηστα και βρίσκονται πλησίον των δωματίων. Παρέχουμε καθαρά κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν άμεση πρόσβαση στην υπέροχη βεράντα με πανοραμική θέα την θάλασσα ή τον Όλυμπο. Τα δωμάτια επίσης διαθέτουν πρόσβαση wifi, αερισμό και κεντρική θέρμανση τους χειμερινούς μήνες.

Food Entertainment/Bar

Φαφητό / Διασκέδαση - Bar

Η κουζίνα μας επίσης προσφέρει σπιτικά γεύματα, μεζέδες, σαλάτες και όλων των ειδών ποτά και ροφήματα. Τα προϊόντα είναι κατά κύριο λόγο από τοπικές αγορές και προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε την αρίστη ποιότητα και φρεσκάδα.

Prices

Τιμές

Η χρέωση ανά διανυκτέρευση ανά άτομο ει ναι 15 ευρώ. Για παιδιά κάτω των 8 ετών και group άνω των 10 ατόμων ισχύουν άλλες τιμές. Πρωινό σερβίρεται με επιπλέον επιβάρυνση.

Fireplace

Fireplace

Fireplace

Fireplace

Balcony View

Balcony View

candles

candles

candles

candles

food

food

Fireplace

Fireplace

food

food

food

food

Guests

Guests

Guests

Guests

Music

Music

Guests

Guests

Dinning area

Dinning area

candles

candles